‘BIJ ONS WITTE KERKJE’

Trouwlocatie

Unieke historische locatie

Luxe B&B in oud kerkje

Tot 50 gasten

Op een unieke plek de ceremonie laten voltrekken door je eigen gekozen trouwambtenaar. Vanaf 2023 kun je weer trouwen in het kerkje van Ommel, waar 60 jaar geleden het laatste huwelijk voltrokken werd. Hoe bijzonder is dat?!

Je huurt dat gedeelte de kerk waar vroeger het altaar stond en de pastoor de mensen toesprak. Daar mogen jullie nu staan, omringd met ouders en getuigen en de ambtenaar. De setting is eenvoudig maar prachtig, witte muren, ronde raampjes. Jullie (of een weddingplanner) mogen de casco ruimte aankleden zoals je je huwelijksvoltrekking zelf graag voor je ziet. Kleurrijke bloemen? Witte rozen en serene rust? Duiven, kaarsen & rode loper of discoballen & flikkerlichtjes…? Alles kan. Er mag zelfs met rijst gestrooid worden!

En dan, nadat het hoge woord eruit is, proost je samen op een lang en gelukkig leven. De champagnetoren staat al klaar. Je snijd samen de taart aan. Kom vooraf (vrijblijvend) een kijkje nemen hier en we gaan in gesprek over jullie wensen. Je kunt zelfs samen slapen (na het feest) op onze Koorkamer met luxe groot bed boven de plek waar jullie elkaar het Ja-woord gaven!

Trouwen is één van de bijzonderste momenten in een mensenleven. Maar er zijn meer van die momenten, waarop je wilt samenkomen om het leven te vieren of afscheid te nemen. Om iemand in te wijden, om een woordje te spreken.

Om een film te bekijken?

Voor al deze bijzondere momenten of ceremonies kun je onze bijzondere locatie huren, neem contact op voor de mogelijkheden.

YES I DO op een unieke intieme locatie

 • Casco; eigen inbreng invulling/versiering
 • Helemaal zoals jullie het willen
 • Bruid kan zich op locatie klaarmaken voor de ceremonie
 • Huwelijksnacht èn ceremonie op dezelfde plek
 • Vrijblijvend vooraf kijkje nemen
 • Kosten huur dagdeel: €375,- (exclusief Tuin)
 • Kosten gastvrouw: €175,- per dagdeel (locatie kan exclusief gastvrouw gehuurd worden)
 • Locatie huren voor 1 dagdeel (enkel ceremonie)
 • Locatie huren voor 2 of 3 dagdelen i.v.m. voorbereiding evenement

*Prijs is exclusief overnachting B&B en wittebroodontbijt

Contact

Bedankt voor uw interesse!

Na versturen nemen wij contact met u op.

  Bel of app ons:

  06 - 242 270 65

  Stuur ons een e-mail:

  info@onswittekerkje.nl

  Janneke & Boris
  Kloosterstraat 30
  5724 AH Ommel