‘IN ONS WITTE KERKJE’

Evenementen

Historische setting

Theater, concert, lezing

Tot 100 gasten

Jos en Van Osch “Vaderdag concert”- zondag 16 juni

Datum: 16 juni 2024
Tijd: 14:30 - 17:00
Locatie: Kloosterstraat 30, 5724 AH, Ommel
WhatsApp Image 2024-02-05 at 14.08.03

Een speciaal Vaderdag Concert!

Voor iedereen die een vader heeft (of heeft gehad ❤️)

Singer-songwriter Frank van Osch en rasmuzikant Jos van den Dungen hebben natuurlijk een vader en ieder drie kinderen.
Ze schreven er meerdere liedjes over. En zo ontstond het idee die te bundelen in een speciaal Vaderdag concert. Voor het eerst live gespeeld in 2023 en nu in Ommel!

Voor de pauze bouwen de mannen een monumentje voor hun vaders, met hun liedjes en herkenbare verhalen.

Na de pauze staan hun jongens en meiden centraal.

Het belooft een bijzondere middag te worden. En neem gerust je vader (of je kinderen) mee, want het is natuurlijk een prachtcadeau voor Vaderdag!

Klik hier voor meer informatie en vast wat luisteren.

Lezing: “Neem je borsten in eigen handen” – donderdag 20 juni

Datum: 20 juni 2024
Tijd: 20:00 - 22:00
Locatie: Kloosterstraat 30, 5724 AH, Ommel
1111

Een informatieve avond voor (lichaams-)bewuste vrouwen

Deze avond is voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in lichaamsbewustzijn, gezondheid en vrouwelijkheid. Ook vrouwen die een moeilijke relatie hebben met hun borsten zijn van harte welkom.

Tijdens deze avond word je meegenomen in de emotionele en fascinerende achtergrond van de “kroonjuwelen van het vrouwelijke lichaam”. Je krijgt inzicht in factoren die de gezondheid van borsten beïnvloeden en wat je zelf kan doen om je borsten gezond te houden. Of je nou blij bent met je borsten, er niet zo blij mee bent, of je je er zorgen over maakt of juist niet, deze boeiende avond is een liefdevolle steun in de rug om ze helemaal in eigen handen te nemen!

Claudia van het Kaar is vrouwencoach en is sinds 2015 fulltime bezig met dit boeiende en belangrijke onderwerp: als schrijfster van het boek BOOBs – Een Boek Open Over Borsten, als maakster van een online-programma over borsten en als vrouwencoach en borstbehandelaar in haar praktijk in Eindhoven. Graag deelt zij uit haar rijke ervaring uit de afgelopen negen jaar.

 

Ommel is een klein bedevaartsoord. Pelgrimstochten van 35.000 man trokken in hoogtij dagen naar de grote kerk—tot deze in 1944 gebombardeerd werd, samen met 37 van de 53 huizen. De boeren van Ommel sloegen hun handen ineen en maakten van hun boeren pakhuis een (nood)kerkje voor de zusters van Ommel die ternauwernood bespaard waren gebleven. Ons witte kerkje!

Inmiddels worden er hier onder toeziend oog van Maria allerlei evenementen georganiseerd. Zo hadden we Heroes of Rock met o.a. Bert Heerink hier en Eric Mijnster (al een aantal keer) met zijn prachtige voorstelling ‘Geluksgevoel’. We ontvingen een line-up van cabaretiers en bedrijven organiseerden lezingen/teambuilding dagen van inspirators. In het najaar is er een ‘workshop’ Germaanse Geneeskunde. Hou onze agenda in de gaten! U kunt zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief (max 3x per jaar) dan houden we u op de hoogte van events.

We hebben 50 zitplaatsen en genoeg kopjes voor de koffie & thee. Sommigen artiesten treden vaker achtereen op, om zo een bereik van 100 of 150 gasten te creeëren.

Contact

Bedankt voor uw interesse!

Na versturen nemen wij contact met u op.

  Bel of app ons:

  06 - 242 270 65

  Stuur ons een e-mail:

  info@onswittekerkje.nl

  Janneke & Boris
  Kloosterstraat 30
  5724 AH Ommel