‘IN ONS WITTE KERKJE’

Evenementen

Historische setting

Theater, concert, lezing

Tot 100 gasten

Er zijn geen aankomende evenementen.

Agenda

 • Intieme historische setting
 • Theater, concert, lezing of workshop
 • Tot 100 gasten (2 x 50)
 • Prachtige akoestiek door gewelf

Ommel is een klein bedevaartsoord. Pelgrimstochten van 35.000 man trokken in hoogtij dagen naar de grote kerk—tot deze in 1944 gebombardeerd werd, samen met 37 van de 53 huizen. De boeren van Ommel sloegen hun handen ineen en maakten van hun boeren pakhuis een (nood)kerkje voor de zusters van Ommel die ternauwernood bespaard waren gebleven. Ons witte kerkje!

Inmiddels worden er hier onder toeziend oog van Maria allerlei evenementen georganiseerd. Zo hadden we Heroes of Rock met o.a. Bert Heerink hier en Eric Mijnster (al een aantal keer) met zijn prachtige voorstelling ‘Geluksgevoel’. We ontvingen een line-up van cabaretiers en bedrijven organiseerden lezingen/teambuilding dagen van inspirators. In het najaar is er een ‘workshop’ Germaanse Geneeskunde. Hou onze agenda in de gaten! U kunt zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief (max 3x per jaar) dan houden we u op de hoogte van events.

We hebben 50 zitplaatsen en genoeg kopjes voor de koffie & thee. Sommigen artiesten treden vaker achtereen op, om zo een bereik van 100 of 150 gasten te creeëren.

Contact

Bedankt voor uw interesse!

Na versturen nemen wij contact met u op.

  Bel of app ons:

  06 - 242 270 65

  Stuur ons een e-mail:

  info@onswittekerkje.nl

  Janneke & Boris
  Kloosterstraat 30
  5724 AH Ommel