Startdatum: 10 juli 2023
Einddatum: 30 augustus 2023
Tijd: 00:00 - 00:00

Workshop Teckel-je-probleem  

Een Comedy-show die precies de pijnpunten in uw gezelschap blootlegt. Bestaat dat? Jazeker, want in Annie’s ogen bestaat er voor elk probleem een oplossing!  

 In deze cabaret workshop wordt er dmv StandUp comedy en improvisatie bekeken wat nu eigenlijk een probleem is? De mens lijkt wel altijd overal een probleem van te maken, of is er hier iets anders aan de hand?  

Een interactieve workshop, waarbij er veel gelachen wordt en u altijd wijzer en een met 1 probleem minder naar huis gaat.  

Uw geluk wordt op de proef gesteld door een rondje Tombola of Bingo en menig mens in uw gezelschap wordt uit zin of haar comfort-zone gehaald. Problemen zijn er op op te lossen, nietwaar?  

Voor (bijna) elk probleem bestaat er wel een remedie of lied. Vooraf ontvangt u een vragenlijst zodat de comédienne goed beslagen ten ijs komt en ze de inhoud van de workshop af kan stemmen op uw gezelschap 

Een lach en een traan, een sketch of scene nagespeeld uit de praktijk.. een lied speciaal voor uw gezelschap geschreven. Het is cabaret-op-maat op een unieke locatie. Wat of wie mag er binnen uw gezelschap wel eens speciale aandacht krijgen? 

Heel geschikt voor een bedrijf of vereniging, familie- of vriendendag. Speciale gebeurtenissen en ceremonies of jubilarisfeesten.  

Locatie: ‘ons witte kerkje’ in Ommel. 

Kosten: t/m 10 personen Euro 35,- p.p* 

              t/m 20 personen Euro 30,- p.p* 

              t/m 40 personen Euro 25,- p.p*               

*dit is inclusief koffie/thee bij ontvangst, huur van de locatie en de meeting(s) vooraf.  

 In de pauze van de show en na afloop is er fris/bier/wijn verkrijgbaar. (pin) 

(Er kan ook een lunch geserveerd worden of schalen met bitterballen/worstenbroodjes of iets lekkers naar uw keuze geserveerd worden) Meer info? 06-24227065 of info@onswittekerkje.nl