Startdatum: 10 juli 2023
Einddatum: 30 augustus 2023
Tijd: 00:00 - 00:00

Tjonge Jonge Bingo Show  

Een Comedy-show met een paar ouwerwetse rondjes Bingo! Uw gezelschap wordt verrast door Annie, die (hoe kan dat nou.. ?) een en ander blijkt te weten over het publiek.

Er worden liedjes gezongen, dansjes gedanst en Annie laat de Bingo Ballen rrrrollen.. zodat er ook nog hele leuke (kringloop) prijsjes te winnen zijn. Of een prijsje dat je ter plekke maar meteen weer doorgeeft..  

Een hilarische interactieve show**  waar u meer over Annie maar zeker ook meer over je gezelschap komt te weten. Humor verbindt, en met een lach en een traan (en een lied) is dit een avond uit die je niet snel meer vergeet.  

Heel geschikt voor familie- of vriendendag, uw vereniging of bedrijf. Een personeels-uitje of vrijgezellenfeest zoals nergens anders! 

Locatie: ‘ons witte kerkje’ in Ommel.  

Kosten: t/m 10 personen Euro 35,- p.p* 

              t/m 20 personen Euro 30,- p.p* 

              t/m 40 personen Euro 25,- p.p*                

*dit is inclusief koffie/thee en Maria koekjes bij ontvangst, huur van de locatie en alle Bingo-prijzen. In de pauze van de show en na afloop is er fris/bier/wijn verkrijgbaar. (pin) 

**Vooraf wordt een vragenlijst gestuurd met wetenswaardigheidjes over uw gezelschap. Dit wordt d.m.v. improvisatie-comedy meegenomen in de show.  

(Er kan ook ‘appeltaart in de herfst’ ‘beschuit met aardbeien in de zomer’ ‘erwtensoep in de winter’ of ‘lente-koek in de lente’ of iets anders naar uw eigen keuze verzorgd worden. Kosten E 2  p.p. 

Ook een lunch of schalen met bitterballen of worstenbroodjes serveren is mogelijk. (prijs in overleg) 

Meer info? 06-24227065 of info@onswittekerkje.nl