Startdatum: 10 juli 2023
Einddatum: 30 augustus 2023
Tijd: 00:00 - 00:00

Annie-hou-jij-mijn-tassie-effe-vast 

Een Comedy-show zoals er nooit nergens eentje meer plaatsvindt!  Deze cabaret-avond wordt namelijk speciaal voor uw gezelschap geschreven.  

Annie trok met ukelele eens door stad en land maar is nu in Ommel neergestreken om u een verrassende avond te bezorgen.  

Voor deze cabaret-show bespreekt de organisatie vooraf de wensen, telefonisch of men bezoekt de locatie.   

De inhoud staat dus nog niet helemaal vast, deze wordt enkele dagen voor de show aan u doorgestuurd.  

(Misschien is er een vriendin die verrast gaat worden door een duet: Annie met haar aanstaande bruidegom? Een jubilaris die in het zonnetje gezet mag worden? Misschien wil de directeur  wel een bijzondere boodschap overbrengen en iets uitdelen aan zijn of haar werknemers? Of de nieuwe kernwaardes van uw bedrijf op een ludieke manier ter sprake stellen. Mischien wilt u uw kerstpakketten op deze speciale manier aanbieden?  

Is er belangrijk nieuws te vertellen in uw bedrijf? Neemt het bestuur na jaren afscheid of trouwt de laatste vrijgezel van de club en moet er iets speciaals voor worden gedaan? Annie zorgt dat dit op ludieke en onnavolgbare wijze gebeurt.  

Het wordt een hilarische interactieve show, die men niet meer vergeet. Er wordt (misschien) een rondje Bingo gedraaid en er worden toepasselijke prijzen uitgedeeld. (prijzen die bij de gelegenheid passen) Denk aan onze: ‘Water-bij-de-Wijn’ doen prijs of ‘Enkele-kilootjes-eraf-prijs’ en er worden passende liedjes gezongen… wellicht met gastzangers uit het publiek. Maar let op! Deze komische show kan enkele zeer serieuze momenten bevatten.  

Een lach en een traan, een sketch of scene nagespeeld uit de praktijk.. een lied speciaal voor uw gezelschap geschreven. Het is cabaret-op-maat op een unieke locatie. Wat of wie mag er binnen uw gezelschap wel eens speciale aandacht krijgen? 

Heel geschikt voor een bedrijf of vereninging, familie- of vriendendag. Speciale gebeurtenissen en ceremonies of jubilarisfeesten.  

Locatie: ‘ons witte kerkje’ in Ommel.  

Kosten: t/m 10 personen Euro 35,- p.p* 

              t/m 20 personen Euro 30,- p.p* 

              t/m 40 personen Euro 25,- p.p*               

*dit is inclusief koffie/thee bij ontvangst, huur van de locatie en de meeting(s) vooraf.  

 In de pauze van de show en na afloop is er fris/bier/wijn verkrijgbaar. (pin) 

(Er kan ook een lunch geserveerd worden of schalen met bitterballen/worstenbroodjes of iets lekkers naar uw keuze geserveerd worden) Meer info? 06-24227065 of info@onswittekerkje.nl