Datum: 23 juni 2023
Tijd: 20:00 - 23:00
Locatie: Kloosterstraat 30, 5724 AH, Ommel
Op vrijdagavond 23 juni hebben wij Marlijn & Peter uitgenodigd. Marlijn is een jong talent in deze setting met ervaren ras-artiest Peter.
Ze kennen elkaar van The Coincidences, waar Marlijn enkele jaren de leadzangeres van was. Ze traden op door heel Nederland o.a. op Keltfest! Nu gaat Marlijn solo maar nog wel begeleid door Peter op gitaar.
Marlijn heeft een loepzuivere stem die je raakt! Ze wordt vergeleken met Joni Michell en Joan Baez. Van Ierse/Engelse folk tot moderne covers van o.a. Yebba!
Dit huiskamerconcert start om 20.00 uur en de entree is € 15 (mag u contant bij de ingang betalen of we sturen achteraf een tikkie)
Alleen als het kerkje vol zit, kunnen we het concert door laten gaan. We hopen dat u een stoeltje reserveert via info@onswittekerkje.nl en in uw kennissenkring bekijkt wie hier ook graag bij zou willen zijn. U kunt het bericht doorsturen, wij zijn daarmee erg geholpen.
Of nodig al uw vrienden uit voor deze bijzondere, muzikale avond; daarna is er gelegenheid om bij te kletsen onder genot van een biertje of wijntje.
Heel graag tot dan!