Datum: 20 juni 2024
Tijd: 20:00 - 22:00
Locatie: Kloosterstraat 30, 5724 AH, Ommel

Een informatieve avond voor (lichaams-)bewuste vrouwen

Deze avond is voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in lichaamsbewustzijn, gezondheid en vrouwelijkheid. Ook vrouwen die een moeilijke relatie hebben met hun borsten zijn van harte welkom.

Tijdens deze avond word je meegenomen in de emotionele en fascinerende achtergrond van de “kroonjuwelen van het vrouwelijke lichaam”. Je krijgt inzicht in factoren die de gezondheid van borsten beïnvloeden en wat je zelf kan doen om je borsten gezond te houden. Of je nou blij bent met je borsten, er niet zo blij mee bent, of je je er zorgen over maakt of juist niet, deze boeiende avond is een liefdevolle steun in de rug om ze helemaal in eigen handen te nemen!

Claudia van het Kaar is vrouwencoach en is sinds 2015 fulltime bezig met dit boeiende en belangrijke onderwerp: als schrijfster van het boek BOOBs – Een Boek Open Over Borsten, als maakster van een online-programma over borsten en als vrouwencoach en borstbehandelaar in haar praktijk in Eindhoven. Graag deelt zij uit haar rijke ervaring uit de afgelopen negen jaar.